Neem contact op

De Visser Electro

Telefoon 078-844 27 16

KvK: 24445198


De Visser Zonne-energie B.V.

Telefoon 078-844 27 16

KvK: 71531149Contactformulier

De voordelen

Hieronder wat voordelen om een zonnepaneleninstallatie aan te schaffen:

  • Het investeren in een zonnepaneleninstallatie brengt veel voordelen met zich mee. Zonne-energie is namelijk duurzaam en schoon.
  • Zonne-energie is net als bijvoorbeeld windenergie erg milieuvriendelijk. Je gebruikt namelijk gratis zonlicht (of wind) om energie op te wekken. Bovendien verkleinen PV-panelen de CO2-uitstoot van jouw huishouden. Door over te stappen op groene energie, draag je een steentje bij aan een duurzame toekomst. Het feit dat een zonnestroominstallatie goed is voor het milieu is een van de voornaamste redenen om erin te investeren. 
  • Met zonnepanelen kun je je energienota verlagen en dus geld besparen. Je gaat direct besparen, omdat je zelf energie opwekt en dus niet afhankelijk bent van de fluctuerende energieprijzen.
    Bij een gemiddelde installatie is de terugverdientijd 6 tot 9 jaar.
  • Met zonnepanelen gaat de waarde van je woning direct omhoog omdat de EPC verbetert. Het huis verbruikt minder energie en krijgt automatisch een betere energielabel. Huizen met een betere energielabel zijn niet voor niets 'makkelijker' te verkopen.
  • Als je een zonnepaneleninstallatie aanschaft verdient het in principe zichzelf altijd terug. Na een terugverdientijd van ongeveer 6 tot 8 jaar zullen de panelen tot het einde van de levensduur zonnestroom opwekken.